Nemo Kjær

Borger
 • Opslag i alt

  6
 • Joined

 • Sidst online

Reputation

0 Neutral

Om Nemo Kjær

 • Birthday 11/13/2002
 1. Nemo Kjær - Staff

  Har du tideligere erfaringer?: Nej Alder og Fødselsdag: 13-11-2002 - (15) Whitelist ID: 5 Fortæl os om dig selv?: i am a boy that are 15 years old and. jeg hedder Emil. har en ninus som hedder: Nemo hun er 2 år gammel. jeg kan godt lide og spille computer. og jeg spiller mest Arma 3 men såiller også andre spil. og engang imellem Streamer jeg når jeg har tid. også laver jeg engang imellem engelsk youtube det er ikke så tit. men jeg gør det. Fortæl os hvorfor du ønsker at være en del af Senox Staffteam: Jeg kan godt lide og hjælpe folk. og gøre en god ting for jers community. også vil jeg være med til at være med til en god ting. og hjælpe jer. og sådan er det bare. også kan jeg godt lide iden med GTA RP/FiveM. også kan jeg godt lide at være med i et godt community. som jeg faktisk er men ja det tænker vi ikke på lige nu. også vil jeg hjælpe til hvis folk laver skrale RP. som jeg håber igen gør alligevel or hope so. også føler jeg det godt med den her server. også føler jeg det er et godt community. Hvorfor skal vi vælge dig frem for andre ansøgere?: Jeg er lærenem. tager ting seriøst hvis jeg får det afvide og generelt tager jeg ting seriøst. også kan jeg godt klare mig i pressede situationer. og sådan er jeg bare. også kan jeg godt være strag. hvis folk er nogen laks. Hvornår har du mulighed for at være online?: Jeg kan være online fra 15:00 i alle hverdage. og til 20:00 cirka. i weekenden er der sgu frit løb for mig. Har du andet at tilføje?: Jo det har jeg kan godt skrive lidt mere hvis i har brug for det. men nærrh enlig ikke.
 2. Nemo Kjær - Falck

  Alder: 13-11-2002- (15) Fornavn: Emil RP Navn: Nemo Kjær Hvorfor ønsker du at tilslutte Falck?: Gruden til jeg godt vil være falck på senox. er fordi jeg godt vil hjælpe folk også være med til at gøre noget godt for borgerne i byen og hjælpe dem når/hvis de får brug for hjælp med noget. også kan jeg godt lide at møde nye folk som man jo gør når man tager folk op. som man bliver lidt nød til at gøre. også kan jeg godt lide en god omgang RP. med sådan noget angår. også har jeg det godt med at lære nye folk askende. også vil jeg godt prøve at være falck i gta. fordi det lyder fedt nok. Har du tideligere været falck?: Nej enlig ikke i GTA RP. men på Arma 3. har jeg været Falck i over 5 månederne i streg. Hvor ligger hospitalet?: ligger i los santos. tror jeg. kender ikke så godt navnene på GTA 5 mappet. Hvad hedder den nuværende Regionchef?: Cornlius Walker
 3. Nemo Kjær - Civil

  Link til min steamprofil. http://steamcommunity.com/id/BlueTera1/ den anden er nemlig forkert.
 4. Nemo Kjær - Falck

  Alder: 15 År Fornavn: Emil RP Navn: Nemo Kjær Hvorfor ønsker du at tilslutte Falck?: Fordi det lyder godt også jeg vil godt måde folk. også gøre noget godt for folk når de har brug for hjælp. Har du tideligere været falck?: Hvor ligger hospitalet?: i think its in the city of los santos. Hvad hedder den nuværende Regionchef?: ingen pt. i think so.
 5. Nemo Kjær - Civil

  Discord brugernavn: B1ueTera Fødselsdagsdato og Alder: 13-11-02 = 15 Karakternavn: Nemo Kjær Link til steamprofil: http://steamcommunity.com/id/BlueTera/ Fortæl om din karakter: Nemo er en mand på 25 år. som har kone og børn som bor i et fint stort hus. med baghave og forhave. vi er en rigtig glad famile. og jeg arbejder som med-hjælper til falck. Hvad forventer du?: Jeg forventer enlig ikke så manget men en server som ikke er fuckt op. og folk kan styre sig selv og deres RDM. og andre dumme ting. Link til regelement: Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår?: Yes i do.
 6. Discord

  Ok hvor kan man finde jers discord.