Al aktivitet

This stream auto-updates     

 1. i går
 2. Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er Senox? Senox.dk er et groende fælleskab som har eksisteret siden 2014. Vi er en virtualt mødested for gamere, hvor man kan lære nye folk at kende og spille spil med. Vi tilbyder spilservere i diverse computerspil. Vi tilbyder også tuneringer i spil som Counter-Strike, PlayerUnknown's Battlegrounds, Minecraft, og andre små sjove spil. Hvis du på noget tidspunkt mangler hjælp, infomation eller en god snak, kan du altid kontakte vores ansatte hjælpere. Vores hjælpere er meget søde og de bider ikke. Hvor meget koster det? Til det kan vi svare, det Senox tilbyder er 100% gratis. Hvis du ønsker at tilslutte vores spilservere, koster spilende ofte noget. Hvordan tilslutter jeg Senox? Hvordan tilslutter jeg jeres teamspeak server?: Guide her (midlertidig nede) Hvordan tilslutter jeg jeres discord server?: Guide her Hvordan tilslutter jeg jeres spilservere?: Liste over servere Hvordan kan jeg få job?: Hvis du ønsker et job hos Senox, skal du sende en jobansøgning på job@senox.dk. Bemærk at din ansøgning skal opfylde vores krav, ellers vil den blive afvist direkte. Jeg er banned/udelukket fra jeres server, hvad skal jeg gøre? Du er udelukket for serveren, grundet et eller flere brud på serverreglerne. Du kan oprette en tråd under vores forum hvor i forklare jeres side af sagen.
 3. Handelsbetingelser

  Handelsbetingelser for Senox.dk Vi tager forbehold for taste fejl, mangel eller formuleringsfejl 1. Generelt: Senox.dk forbeholder sig retten til enhver tid, at ændre i disse betingelser. Det er derfor også din egen pligt, at holde dig opdateret med vores handelsbetingelser. 1.2 Generelt: Ved køb af ("Senox", ”Senox.dk”, "vores", "os" eller "vi") er du bundet til vores Handelsbetingelser. 2.0. Forbehold: Senox.dk forbeholder sig retten til i særlig tilfælde, at kunne inddrage kunders produkt(er). Når der er tale om et eller flere produkter, hvor der indgå ekstra rettigheder til serveren. I disse tilfælde vil pengene ikke gå retur til køberen. Da der i særlige tilfælde vil det anses som misbrug af netop disse rettigheder. Dette er for at forhindre en dårlig spilleoplevelse for andre bruger/kunder. 2.1. Forbehold: Senox.dk forbeholder sig retten til ikke at tilbagebetale nogle produkt(er) eller services. Hvis Senox.dk går konkurs, eller af andre årsager måtte lukke projektet, skal du være opmærksom på at ingen penge vil kunne blive refunderet. Som køber accepterer du dette, og er indforstået med dette kan ske. Ved fejl betaling kontakt os på business@senox.dk 2.3. Yderligere forbehold: Senox.dk eller dens undersider kan ikke holdes til ansvar i forbindelse med nedbrud eller nedetid på serverne. Nedbrud indebærer. Naturkatastrofer, herunder: lynnedslag, jordskælv, orkaner, tornadoer, flodbølger, meteornedslag, og vulkanudbrud. Personlig eller tekniske fejl, herunder: terrorisme, eksplosiver, software fejl, lockout, strejke, vandskade, brandskade, eller ved hardware. 3.0. Fortrydelse ret: Jf. Forbrugeraftaleloven Kapitel 4 Fortrydelsesret §18 stk. 13. Gælder kun hvis de køber ydelser. Ved køb af Senox.dk hjemmeside leverer vi en ydelse. I henhold til Købeloven bortfalder din fortrydelsesret på denne slags produkter, så snart ordren er gennemført og betalt, da leveringen finder sted kort efter. Senox.dk kan ikke refundere nogle penge efter bestillingen er gennemført. 4. Øvrig information: Bemærk, siden er copyright beskyttet, alt materiale på siden, er lånt, købt eller lavet til Senox.dk Og må under ingen omstændigheder kopieres eller misbruges 4.1 Øvrig information: Der gøres ekstra opmærksom på det er købers egen pligt at holde sig opdateret med disse handelsbetingelser. 5. Persondata: Senox.dk hverken gemmer eller sælger din personlige data. Ved betalinger gennem MobilePay og Paypal, gælder deres vilkår. 6. Betalinger: Hvis du er under 18 år, skal du til enhver tid, have tilladelse af din(e) forældre(r) eller værge(r) til at foretage købet hos Senox.dk. Sidst opdateret: 11/11-2017 Af Peter Dahl.
 4. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Din ansøgning er blevet godkendt. Du mangler nu whitelist for at du kan tilslutte til serveren. En HA+ vil skrive på din ansøgning når du er whitelisted. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Support" - Her vil du modtage din rang på discorden. Discord: https://discord.gg/kcAtSwG Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet.
 5. Last week
 6. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Kan ikke se hvad der er galt
 7. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Du har 24 timer til at læse vejledningen til civilansøgning for at rette dine fejl.
 8. Civil andsøgnig

  Du er inviteret til interview. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ -- Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/)
 9. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Du er inviteret til interview. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ -- Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/)
 10. Civil andsøgnig

  Discord brugernavn: Magnus_Thorup Fødselsdagsdato og Alder: 18/08 13 Karakternavn: Fredrik Friis Frost Link til steamprofil:http://steamcommunity.com/profiles/76561198073116029/ Fortæl om din karakter: Han er en glad person, og det der kommer først for ham er hans famillie og næreste venner han vil næsten gøre alt for dem . Han går op i sikkerhed og teknologi og er god til at holde sig undercover han er også god til at skyde og finde gode vinkler til det og ligge planer da han har været i hjemmeværnet så en ren snige skytte.Han taler sandt til folk han laver avtaler med. Hans mor og far er glade for det han er blevet til og elsker ham over alt på jorden men de bor i et andet land så han ser ikke så meget til dem han har dog en søster og en bror der bor i landet men i den anden ende en den her by. Han driver også et sikkerheds firma og en gang dræber de også nogen for penge / leje morder og de penge han tjeæner på det bruger han på at besøge hans famillie og fede oplevelser eller biler Hvad forventer du?: En masse god RP og en god sever der bliver brugt tid på at lave og at møde søde mensker Link til regelement: Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår?: Ja selvfølig
 11. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Discord brugernavn: Quang lien Fødselsdagsdato og Alder: jeg er født den 4 juni 2004 så jeg er altså 13 Karakternavn: Quang Lien Link til steamprofil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198195761107 Fortæl om din karakter: Quang er 27 år gammel og født i kina og er opvokset uden så meget skole gang fordi at hans familie var økonomisk presset så han blev nød til at ajbede på yeezy fabrikkerne for at hans familie kunne få mad på boret men efter nogen år blev quang træt af det og ville væk ! så quang fik sig et ekstra ajbede for at kunne spare sammen til en fly billet væk der fra. og nu ja så venter Quang kun på at få lov til at komme ind i landet så Quang kan få et job og få sin familie til landet også. og Hvad forventer du?: noget fed rp og nogen fede ingame oplevelser sikert med mange sjove øjeblikke Link til regelement: Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår?: ja self
 12. Nemo Kjær - Falck

  Hej Nemo. Din ansøgning er afvist. Begrundelse: Du er ikke whitelisted.
 13. Discord

  Hej Nemo. Vores discord server er : https://www.senox.dk/discord Mvh. Peter.
 14. Nemo Kjær - Civil

  Du er inviteret til interview. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet.
 15. Earlier
 16. Nemo Kjær - Civil

  Link til min steamprofil. http://steamcommunity.com/id/BlueTera1/ den anden er nemlig forkert.
 17. Nemo Kjær - Falck

  Alder: 15 År Fornavn: Emil RP Navn: Nemo Kjær Hvorfor ønsker du at tilslutte Falck?: Fordi det lyder godt også jeg vil godt måde folk. også gøre noget godt for folk når de har brug for hjælp. Har du tideligere været falck?: Hvor ligger hospitalet?: i think its in the city of los santos. Hvad hedder den nuværende Regionchef?: ingen pt. i think so.
 18. Nemo Kjær - Civil

  Discord brugernavn: B1ueTera Fødselsdagsdato og Alder: 13-11-02 = 15 Karakternavn: Nemo Kjær Link til steamprofil: http://steamcommunity.com/id/BlueTera/ Fortæl om din karakter: Nemo er en mand på 25 år. som har kone og børn som bor i et fint stort hus. med baghave og forhave. vi er en rigtig glad famile. og jeg arbejder som med-hjælper til falck. Hvad forventer du?: Jeg forventer enlig ikke så manget men en server som ikke er fuckt op. og folk kan styre sig selv og deres RDM. og andre dumme ting. Link til regelement: Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår?: Yes i do.
 19. Discord

  Ok hvor kan man finde jers discord.
 20. Bob Larsen- Staff Ansøgning

  Vi har valgt at acceptere din ansøgning. Velkommen til Senox Staff.
 21. Civil Ansøgning Svar

  Du er inviteret til interview. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ -- Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) -- Din samtale er blevet godkendt. Du skal nu vente en Staff Director giver dig whitelist. Vi skriver på din ansøgning, når det er gennemført. Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet. -- Du er hermed whitelisted, og kan tilslutte serveren. Vi byder dig endnu en gang velkommen til Senox. Mvh. Senox Staff.
 22. Mogens Kjellstrup - Civil Ansøgning

  Du er inviteret til interview. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet.
 23. Mogens Kjellstrup - Civil Ansøgning

  Discord brugernavn: Rips26 Fødselsdagsdato og Alder: 14.06.1994 (23år) Karakternavn: Mogens Kjellstrup Link til steamprofil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198119265198/ Fortæl om din karakter: Mogens har aldrig følt sig rigtig accepteret, hverken fra skolen eller fra familien. De få venner Mogens har, er han klar til at gøre alt for, som også har fået ham i grimme situationer, men han er aldrig blevet knaldet for noget... Nogen har altid haft hånden over ham. Mogens har før gået til psykolog for ludomani, og penge og Mogens går som regel ikke godt hånd i hånd. Han ved i hvert fald ikke hvordan man holder på dem. Mogens er nu et sted i sit liv, hvor han ikke rigtigt ved hvad han skal stille op, han er egentlig godt tilfreds med hvor han er, og magter ikke presset fra familien. Nu vil han køre sit eget show. Hvad forventer du?: Jeg forventer at både den lovlydige og (knap) så lovlydige side begge tager det seriøst hvad RP angår, og holder sig inden for grænserne. Link til regelement: Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår?: Attid
 24. Jacob Jensen - Civil Ansøgning

  Din ansøgning er blevet godkendt. Du mangler nu whitelist for at du kan tilslutte til serveren. En HA+ vil skrive på din ansøgning når du er whitelisted. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Support" - Her vil du modtage din rang på discorden. Discord: https://discord.gg/kcAtSwG Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet.
 25. Jacob Jensen - Civil Ansøgning

  Discord brugernavn: Andreasll Fødselsdagsdato og Alder: 23/04 2002 - 15 år Karakternavn: Jacob Jensen Link til steamprofil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198126092963/ Fortæl om din karakter: Jacob Jensen kommer fra en familie der ikke havde så mange penge, derfor har en af hans største drømme altid været, at tjene penge til sig selv, og sin familien. Jacob vil gerne være en mand man ser op til, og gøre sin familie stolt. Jacob kan godt spille lidt smart og spille hård, men Jacob kan tit godt se sine egne fejl. Han har respekt for politiet, og sine tætte venner. En ulempe ved Jacob er at han er let at overtale til at gøre dumme ting. Jacob vil gøre alt hvad han kan for at holde sin straffeattest ren. Jacob elsker dyre biler og fart. Hvad forventer du?: Jeg forventer god rp at mig selv ,men også af de andre. At der bliver gjort nået ud af serveren. Og at havde det skide sjovt Link til regelement: Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår?: Ja selvfølgelig gør jeg det
 26. John Sundgaard - Civil Ansøgning

  Har modtaget whitelist
 27. John Sundgaard - Civil ansøgning

  Har modtaget whitelist
 28. Mikkel Krovi - Civil Ansøgning

  Nu skal du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) Når du har tilsluttet, skal du gå i "Afventer Whitelist" - Her vil en staffmedlem tage fat i dig. Mvh. Senox Staff
 1. Load more activity