Al aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Nichlas Kristensen - Civil ansøgning.

  Din samtale er blevet godkendt. Du skal nu vente en Staff Director giver dig whitelist. Vi skriver på din ansøgning, når det er gennemført. Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet.
 3. Civil Ansøgning (Mikkel Bramm

  Din samtale er blevet afvist. Tak for din interesse i Senox. Vi har desværre valgt at afvise din ansøgning for denne gang. Du er berettiget til at skrive en ny ansøgning om 7 dage. Mvh. Senox Staff.
 4. Nichlas Kristensen - Civil ansøgning.

  Du er inviteret til samtale. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/
 5. Nemo Kjær - Staff

  Hej Vi vil tage din ansøgning op til det næste staffmøde som er d. 26.1.18 Held og lykke
 6. Civil Ansøgning (Mikkel Bramm

  Peter kan jeg snakke med jer imorgen efter 14:00 er hjemme der går i skole
 7. Nichlas Kristensen - Civil ansøgning.

  Discord brugernavn: Milliantapollo #5079 Fødselsdagsdato og Alder: 21/09/97 - 20 år. Karakternavn: Lars Jacobsen Link til steamprofil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198038070562 Fortæl om din karakter: Lars Jacobsen er en speciel mand og er 20 år. Han er psykisk syg, og han lider af en personligheds forstyrrelse. Forstyrrelsen gør det ved ham, at han bliver hidsig og unormal. Han kommer fra en stille og rolig familie. Han kan godt reagere aggresivt hvis han bliver sur eller fornærmet. Han har fået diagnosen ved at han blev tabt som barn, og lige efter er det kun ned af.. Lars kan være rigtig snaksalig og flink. Han er flink og imødekommende, hvis man selv er flink og tager godt imod ham. Hvad forventer du?: Jeg forventer godt og stabilt RP og jeg forventer at jeg har godt staff rundt om mig, som altid er klar til sager.. Jeg forventer at folk ikke går ooc ingame. Link til regelement:
 8. Civil Ansøgning (Mikkel Bramm

  Du er inviteret til samtale. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ -- Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/)
 9. Civil Ansøgning (Mikkel Bramm

  Discord brugernavn mmjb Fødselsdagsdato og Alder 26-04 Og jeg er 13 år bliver 14 til feb Karakternavn Mikkel Bramm Link til steamprofil http://steamcommunity.com/profiles/76561198315659710/ Fortæl om din karakter Mikkel er 24 år og er Soldat i Irak og blev sendt afsted i 2004 til 2006 Han skulle hjælpe med at få ro der nede i irak fordi der var meget krig der nede så De kom så i krig med Irak's Soldater og danskerne vandt så de tog hjem lidt efter og der var ro over hele byen Hvad forventer du? Jeg forventer at jeg bliver Accepteret og kommer ind på en server hvor der er godt RP håber ikke der er for mange der FailRP'er det kan jeg ikke lide fordi synes det er spild af min tid og den person der failRP'ers Tid Link til regelement https://senox.invisionzone.com/forum/6-regelement/ Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår? Ja jeg accepter Vilkår og Reglement
 10. quang lien-staff ansøning

  Hej @Quang Lien Vi vil tage din ansøgning op til det næste staffmøde som er d. 26.1.18 Held og lykke
 11. Ansøgning til Senox Airlines. Krav: Du har tideligere erfaringer i at flyve. Du har spillet på serveren i minimum 1 uge. Du er fyldt 13 år. Skabelon: Whitelist ID: Alder: Hvorfor skal vi vælge dig frem for andre? Hvad forventer du med jobbet? Hvor ligger lufthavnende?
 12. Nemo Kjær - Staff

  Har du tideligere erfaringer?: Nej Alder og Fødselsdag: 13-11-2002 - (15) Whitelist ID: 5 Fortæl os om dig selv?: i am a boy that are 15 years old and. jeg hedder Emil. har en ninus som hedder: Nemo hun er 2 år gammel. jeg kan godt lide og spille computer. og jeg spiller mest Arma 3 men såiller også andre spil. og engang imellem Streamer jeg når jeg har tid. også laver jeg engang imellem engelsk youtube det er ikke så tit. men jeg gør det. Fortæl os hvorfor du ønsker at være en del af Senox Staffteam: Jeg kan godt lide og hjælpe folk. og gøre en god ting for jers community. også vil jeg være med til at være med til en god ting. og hjælpe jer. og sådan er det bare. også kan jeg godt lide iden med GTA RP/FiveM. også kan jeg godt lide at være med i et godt community. som jeg faktisk er men ja det tænker vi ikke på lige nu. også vil jeg hjælpe til hvis folk laver skrale RP. som jeg håber igen gør alligevel or hope so. også føler jeg det godt med den her server. også føler jeg det er et godt community. Hvorfor skal vi vælge dig frem for andre ansøgere?: Jeg er lærenem. tager ting seriøst hvis jeg får det afvide og generelt tager jeg ting seriøst. også kan jeg godt klare mig i pressede situationer. og sådan er jeg bare. også kan jeg godt være strag. hvis folk er nogen laks. Hvornår har du mulighed for at være online?: Jeg kan være online fra 15:00 i alle hverdage. og til 20:00 cirka. i weekenden er der sgu frit løb for mig. Har du andet at tilføje?: Jo det har jeg kan godt skrive lidt mere hvis i har brug for det. men nærrh enlig ikke.
 13. quang lien-staff ansøning

  Har du tideligere erfaringer?: nej men man skal jo starte et sted :)) Alder og Fødselsdag: jeg er 13 år gammel født den 4/6-2004 Whitelist ID: 4 Fortæl os om dig selv?: jeg er en frisk dreng på 13 jeg spiller computer og spiller lidt mere computer så jeg spiller ret meget computer så jeg kommer nok til at spille en del på server jeg har dsv ikke noget job men skal til at have et jeg er hos min hver anden weekend og der kan jeg ikke spille ligeså megt da jeg vægter familie liv med højre da jeg ikke ser min mor så tit men kan dog godt spille lidt når jeg er der. Fortæl os hvorfor du ønsker at være en del af Senox Staffteam: fordi at jeg gerne vil være en del af en fed server og hjælpe med at gøre den bædre og få rpen til at være rigtig fed så ike folk bare taler ooc og sviner folk til. jeg har gerne ville starte min egen server i noget tid men følte ikke at jeg kan helt hvad der skal til... men vil mene at jeg er god til rp og derfor kan hjælpe andre der starter på rp og har brug for hjælp til at komme vidre Hvorfor skal vi vælge dig frem for andre ansøgere?: fordi at jeg er handle kraftig retferdig og godt til at tage beslutninger Hvornår har du mulighed for at være online?: næsten hver dag i minst 2 timer Har du andet at tilføje?: nej
 14. Nemo Kjær - Falck

  Tilykke din ansøgning er godkendt. Du skal nu rette hendvendelse til falck ledelsen, for at modtage dit interview. God dag.
 15. Nemo Kjær - Falck

  Alder: 13-11-2002- (15) Fornavn: Emil RP Navn: Nemo Kjær Hvorfor ønsker du at tilslutte Falck?: Gruden til jeg godt vil være falck på senox. er fordi jeg godt vil hjælpe folk også være med til at gøre noget godt for borgerne i byen og hjælpe dem når/hvis de får brug for hjælp med noget. også kan jeg godt lide at møde nye folk som man jo gør når man tager folk op. som man bliver lidt nød til at gøre. også kan jeg godt lide en god omgang RP. med sådan noget angår. også har jeg det godt med at lære nye folk askende. også vil jeg godt prøve at være falck i gta. fordi det lyder fedt nok. Har du tideligere været falck?: Nej enlig ikke i GTA RP. men på Arma 3. har jeg været Falck i over 5 månederne i streg. Hvor ligger hospitalet?: ligger i los santos. tror jeg. kender ikke så godt navnene på GTA 5 mappet. Hvad hedder den nuværende Regionchef?: Cornlius Walker
 16. Nemo Kjær - Civil

  Din samtale er blevet godkendt. Du skal nu vente en Staff Director giver dig whitelist. Vi skriver på din ansøgning, når det er gennemført. Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet.
 17. Civil andsøgnig

  Din samtale er blevet godkendt. Du skal nu vente en Staff Director giver dig whitelist. Vi skriver på din ansøgning, når det er gennemført. Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/)
 18. Brugerklager - Senox.dk Du kan klage, hvis du er utilfreds med en spillers opførsel. Retningslinjer for spillerklager: Din klage skal indenholde bevis. Det kræver at have videobevis på: RDM, VDM, Combatlog, Troll, Micspam. Manipulation af klager resultere i permanent ban. Hvis retningslinjer ikke bliver afholdt bliver den afvist, og du vil modtage straf. Skabelon for spillerklager: Din titel skal være: Vedkommendes navn - Brugerklage Personens navn (Tag vedkommende): Personens Whitelist ID: Hvorfor vil du gerne klage over personen?: Hvornår skete hændelsen? Hvilken regel mener du personen har brudt?:
 19. Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er Senox? Senox.dk er et groende fælleskab som har eksisteret siden 2014. Vi er en virtualt mødested for gamere, hvor man kan lære nye folk at kende og spille spil med. Vi tilbyder spilservere i diverse computerspil. Vi tilbyder også tuneringer i spil som Counter-Strike, PlayerUnknown's Battlegrounds, Minecraft, og andre små sjove spil. Hvis du på noget tidspunkt mangler hjælp, infomation eller en god snak, kan du altid kontakte vores ansatte hjælpere. Vores hjælpere er meget søde og de bider ikke. Hvor meget koster det? Til det kan vi svare, det Senox tilbyder er 100% gratis. Hvis du ønsker at tilslutte vores spilservere, koster spilende ofte noget. Hvordan tilslutter jeg Senox? Hvordan tilslutter jeg jeres teamspeak server?: Guide her (midlertidig nede) Hvordan tilslutter jeg jeres discord server?: Guide her Hvordan tilslutter jeg jeres spilservere?: Liste over servere Hvordan kan jeg få job?: Hvis du ønsker et job hos Senox, skal du sende en jobansøgning på job@senox.dk. Bemærk at din ansøgning skal opfylde vores krav, ellers vil den blive afvist direkte. Hvad bruger i på donationer? Vi bruger det udelukket til at forbedre serveren. I nogle tilfælde også giveaways, events og meget mere. Hvornår åbner serveren? Senox åbner den 23 januar. Tidspunktet bliver udgivet på datoen. Jeg er banned/udelukket fra jeres server, hvad skal jeg gøre? Du er udelukket for serveren, grundet et eller flere brud på serverreglerne. Du kan oprette en tråd under vores forum hvor i forklare jeres side af sagen.
 20. Handelsbetingelser

  Handelsbetingelser for Senox.dk Vi tager forbehold for taste fejl, mangel eller formuleringsfejl 1. Generelt: Senox.dk forbeholder sig retten til enhver tid, at ændre i disse betingelser. Det er derfor også din egen pligt, at holde dig opdateret med vores handelsbetingelser. 1.2 Generelt: Ved køb af ("Senox", ”Senox.dk”, "vores", "os" eller "vi") er du bundet til vores Handelsbetingelser. 2.0. Forbehold: Senox.dk forbeholder sig retten til i særlig tilfælde, at kunne inddrage kunders produkt(er). Når der er tale om et eller flere produkter, hvor der indgå ekstra rettigheder til serveren. I disse tilfælde vil pengene ikke gå retur til køberen. Da der i særlige tilfælde vil det anses som misbrug af netop disse rettigheder. Dette er for at forhindre en dårlig spilleoplevelse for andre bruger/kunder. 2.1. Forbehold: Senox.dk forbeholder sig retten til ikke at tilbagebetale nogle produkt(er) eller services. Hvis Senox.dk går konkurs, eller af andre årsager måtte lukke projektet, skal du være opmærksom på at ingen penge vil kunne blive refunderet. Som køber accepterer du dette, og er indforstået med dette kan ske. Ved fejl betaling kontakt os på business@senox.dk 2.3. Yderligere forbehold: Senox.dk eller dens undersider kan ikke holdes til ansvar i forbindelse med nedbrud eller nedetid på serverne. Nedbrud indebærer. Naturkatastrofer, herunder: lynnedslag, jordskælv, orkaner, tornadoer, flodbølger, meteornedslag, og vulkanudbrud. Personlig eller tekniske fejl, herunder: terrorisme, eksplosiver, software fejl, lockout, strejke, vandskade, brandskade, eller ved hardware. 3.0. Fortrydelse ret: Jf. Forbrugeraftaleloven Kapitel 4 Fortrydelsesret §18 stk. 13. Gælder kun hvis de køber ydelser. Ved køb af Senox.dk hjemmeside leverer vi en ydelse. I henhold til Købeloven bortfalder din fortrydelsesret på denne slags produkter, så snart ordren er gennemført og betalt, da leveringen finder sted kort efter. Senox.dk kan ikke refundere nogle penge efter bestillingen er gennemført. 4. Øvrig information: Bemærk, siden er copyright beskyttet, alt materiale på siden, er lånt, købt eller lavet til Senox.dk Og må under ingen omstændigheder kopieres eller misbruges 4.1 Øvrig information: Der gøres ekstra opmærksom på det er købers egen pligt at holde sig opdateret med disse handelsbetingelser. 5. Persondata: Senox.dk hverken gemmer eller sælger din personlige data. Ved betalinger gennem MobilePay og Paypal, gælder deres vilkår. 6. Betalinger: Hvis du er under 18 år, skal du til enhver tid, have tilladelse af din(e) forældre(r) eller værge(r) til at foretage købet hos Senox.dk. Sidst opdateret: 11/11-2017 Af Peter Dahl.
 21. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Din ansøgning er blevet godkendt. Du mangler nu whitelist for at du kan tilslutte til serveren. En HA+ vil skrive på din ansøgning når du er whitelisted. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Support" - Her vil du modtage din rang på discorden. Discord: https://discord.gg/kcAtSwG Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://discord.gg/kcAtSwG) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/) Senox Staff ønsker dig hjertelig velkommen til fællesskabet.
 22. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Kan ikke se hvad der er galt
 23. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Du har 24 timer til at læse vejledningen til civilansøgning for at rette dine fejl.
 24. Civil andsøgnig

  Du er inviteret til interview. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ -- Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/)
 25. Quang Lien - Civil Ansøgning

  Du er inviteret til interview. Du skal nu tilslutte vores discord server, og gå i "Afventer Samtale" - Her vil vi tage en snak med dig. Discord: https://www.senox.dk/discord/ -- Har du yderligere spørgsmål kan du tilslutte til vores discord server (https://www.senox.dk/discord/) eller oprette en sag (https://senox.invisionzone.com/support/)
 26. Civil andsøgnig

  Discord brugernavn: Magnus_Thorup Fødselsdagsdato og Alder: 18/08 13 Karakternavn: Fredrik Friis Frost Link til steamprofil:http://steamcommunity.com/profiles/76561198073116029/ Fortæl om din karakter: Han er en glad person, og det der kommer først for ham er hans famillie og næreste venner han vil næsten gøre alt for dem . Han går op i sikkerhed og teknologi og er god til at holde sig undercover han er også god til at skyde og finde gode vinkler til det og ligge planer da han har været i hjemmeværnet så en ren snige skytte.Han taler sandt til folk han laver avtaler med. Hans mor og far er glade for det han er blevet til og elsker ham over alt på jorden men de bor i et andet land så han ser ikke så meget til dem han har dog en søster og en bror der bor i landet men i den anden ende en den her by. Han driver også et sikkerheds firma og en gang dræber de også nogen for penge / leje morder og de penge han tjeæner på det bruger han på at besøge hans famillie og fede oplevelser eller biler Hvad forventer du?: En masse god RP og en god sever der bliver brugt tid på at lave og at møde søde mensker Link til regelement: Acceptere du Senox.dk Regelement og Vilkår?: Ja selvfølig
 1. Load more activity